web analytics
Leírás

Helyszín:

Álmai esküvője közvetlen a Balaton Partján!
Gondolt már arra, hol fogja kimondani kedvesének a boldogító igent? Elképzelte már, hogy „ifjú házasként” hol fog elcsattanni első csókjuk? És az is eszébe jutott, hogy a ceremónia utáni néhány felhőtlen órát milyen környezetben fogja eltölteni párjával és a násznéppel együtt? – IGEN!
Tóparti szállodánk tökéletes választás lehet egy maradandó élményhez, legyen szó családias jellegű vagy nagyszabású esküvőről!

Gyönyörű környezet, romantikus hangulat a Balaton partján és egy felejthetetlen nap az ifjú pár életében. Ezt nyújtja Önöknek a Prémium Hotel Panoráma****.

Szolgáltatásaink:

A násznép kedvére válogathat a hazai és nemzetközi konyha remekei közül legyen szó büféasztalos vagy tálszervizes felszolgálásról. A finom ételek mellé pedig minőségi italkínálatunkból kínálunk korlátlan italcsomagot.

Hagyományos táblaasztalos és körasztalos berendezés is egyaránt megvalósítható a Nagy Napon.

A polgári ceremóniához kitűnő helyszínként szolgál a szálloda tóra néző hátsó kertje.

Annak érdekében, hogy minden gördülékenyen menjen, csapatunk az esküvő megrendezésének minden mozzanatában tud segítséget nyújtani, legyen szó a fotós-videós, a vőfély, a dekoráció vagy a zenekar kiválasztásáról.

Extra ajánlataink:

Az Ifjú Pár Prémium lakosztályunkban töltheti el nászéjszakáját, valamint szobájukba meglepetés bekészítéssel kedveskedünk.
Az örömszülők és a násznép számára kedvezményes szobaárakat biztosítunk.

Kapcsolattartó adatai
 • Kapcsolattartó
  Gellény Rita
 • E-mail címe
  group@premiumhotelpanorama.hu
 • Telefonszáma
  +3684311637
 • Weboldala
  http://www.premiumhotelpanorama.hu/hu/fooldal.html
 • Cím
  Siófok, Magyarország
 • FIGYELEM! A megadott adatok kizárólag vevői kapcsolattartásra használhatók, egyéb célú megkeresésekhez (pl. marketing, reklám, üzleti cél, stb.) szigorúan TILOS.
Kérj tőlem árajánlatot MOST

ÜZENETED (Írd le röviden, hogy mire kérsz árajánlatot, az elképzeléseidet, kérdéseidet, stb.)
(pl.: Tisztelt Szolgáltató! Árajánlatot szeretnék kérni a meghirdetett szolgáltatására. Az elképzeléseim a következők:...kérlek folytasd...)

SPAM védelem miatt kérlek válaszolj SZÁMJEGYET beírva

Kötelező nyilatkozat

Szerzői jog
mood_bad
 • Még nincs Vélemény... Legyél Te az első
 • chat
  Értékeld a szolgáltatót