web analytics
Leírás

Somogy megyei esküvő HELYSZÍN
A Bánó Birtok Felsőmocsoládon, Budapesttől csupán másfél órányira, a Balatontól 30 km-re található a somogyi dombok ölelésében. A kastély nagy műgonddal felújított épülete, változatos adottságú, hangulatos rendezvénytermei és a 3 hektáros virágokkal, gyönyörű pázsittal, árnyat adó fákkal hívogató gondozott park, a kastélytó, a pagoda, az aranyhalas medence csupa olyan hozzávaló, amely szabadjára engedi a fantáziát a legszebb pillanatok tervezéséhez.

Esküdj örök hűséget a tópart naplementéjében, lásd vendégül meghívott szeretteidet a kastély pázsitján a virágok között, érkezz díszes lovas kocsin a nagy eseményre – gyere el hozzánk és álmodjuk meg együtt a tökéletes napot! A Bánó Mária
Kastély egy olyan hely, amely sok ideérkező kedves vendégünk szívét megdobogtatja, egy hely, amibe mindenki beleszeret...

Vidéki kastélyunk egyedülálló szolgáltatása, hogy polgári és egyházi szertartásra egyaránt lehetőséget biztosít. A kastély nemrégiben felújított, csodálatos freskókkal díszített kápolnája tökéletesen megfelel meghitt egyházi ceremóniák lebonyolításához. A polgári esküvő helyszíneként pedig a kastély termei, vagy a park bármely szép pontja válaszhatók.

Kapcsolattartó adatai
 • Kapcsolattartó
  Mocsai Virginia
 • E-mail címe
  mocsolad@mocsolad.com
 • Telefonszáma
  06 30 210 60 26
 • Weboldala
  http://banobirtok.hu
 • Cím
  Felsőmocsolád, Malom utca 2, Magyarország
 • FIGYELEM! A megadott adatok kizárólag vevői kapcsolattartásra használhatók, egyéb célú megkeresésekhez (pl. marketing, reklám, üzleti cél, stb.) szigorúan TILOS.
Video
Kövess Minket itt is
GYIK (Gyakori Kérdések)

Szabadtéri, sátras és beltéri esküvődet is megálmodhatod nálunk, az év szinte bármely szakában. Oszd meg velünk elképzeléseidet és segítünk a program összeállításában is. Saját konyhánk kínálatából összeállíthatod a legízletesebb menüt és vendégeidnek szállást is tudunk biztosítani. Helyszínünk polgári és egyházi szertatások rendezésére egyaránt alkalmas.

Kérj tőlem árajánlatot MOST

ÜZENETED (Írd le röviden, hogy mire kérsz árajánlatot, az elképzeléseidet, kérdéseidet, stb.)
(pl.: Tisztelt Szolgáltató! Árajánlatot szeretnék kérni a meghirdetett szolgáltatására. Az elképzeléseim a következők:...kérlek folytasd...)

SPAM védelem miatt kérlek válaszolj SZÁMJEGYET beírva

Kötelező nyilatkozat

Szerzői jog
Hírek / Érdekességek

 • 5 érdekes tény a Bánó Birtokról

  5 érdekes tény a Bánó Birtokról

  Esküvői Helyszín A Balatonhoz közel, Somogy dombjai között fekszik Felsőmocsolád, ahol a Bánó Birtok kastélyépületét látva mintha a múlt elevenedett volna meg. Az értékmentés céljából visszavásárolt és felújított családi kastély …

mood_bad
 • Még nincs Vélemény... Legyél Te az első
 • chat
  Értékeld a szolgáltatót