web analytics

NAGY lánybúcsú ötlet lista – 37 lánybúcsú feladat / lánybúcsú ötletek

Összegyűjtöttem Neked a legjobb lánybúcsú ötletek listáját, hogy ne kelljen további Leánybúcsús feladatok után kutakodnod.

Fogadd őket szeretettel:

   1. Szokatlan lánybúcsús meghívó (pl.: bírósági idézés, orvosi recept, vagy a menyasszony szakmájához kapcsolódjon)
   2. Lánybúcsús BINGO a csapatnak Ossz fel egy lapot annyi mezőre, ahány feladatot adsz a csapatnak, majd írd bele a feladatokat (pl.: találj egy kopasz férfit, mesélj el egy személyes sztorit, beszélj mikrofonba, táncolj az utcán idegenek előtt, kérj egy puszit egy helyes sráctól, stb.). Másold le annyi példányban, ahányan vagytok és adj belőle mindenkinek.
   3. BINGO A menyasszonynak, amin az este összes feladata szerepel – legyen előre meghatározva, hogy legalább hány %-át kell teljesítenie, hogy átmenjen az „Asszony Vizsgán”.
   4. Férj ismereti teszt (25-30 kérdéses tesztet állíts össze, amit a vőlegénnyel a lánybúcsú előtt egyeztess) ha egy kérdésre rosszul válaszol a menyasszony, büntetés jár érte, ha jól válaszolt, akkor jutalmazzátok meg.
   5. Szintjelzős pohár – hazugságvizsgáló – „Az igazság, amiért valójában férjhez megyek” – vegyél egy legalább fél literes poharat és 1-2 centinként jelöld meg. Minden szinthez írj egy lehetséges okot, amiért manapság házasodnak az emberek (pl.: a pénze miatt, jó a kocsija, jó az ágyban, stb.) A legalsó legyen „Mert igazán szeretem”. (a jelöléshez használhatsz üvegdekoráló filcet vagy nyomtatott matricát). Ameddig kiissza a poharat az ara, az a valódi oka a férjhezmenetelének.
   6. Segédkártyák A nap elején adj a menyasszonynak segédkártyákat, amiket felhasználhat, ha esetleg nem akar megcsinálni egy feladatot. A kártyákon a felirat lehet pl.: „PASSZ”, „Baráti segítség”, „Telefonos segítség” stb.
   7. TILTOTT SZÓ játék, ha megszeged, iszol! A nap elején határozzatok meg egy szót, (pl.: esküvő), amit az egész este során TILOS kimondani. Ha valaki mégis kiejti, akkor a büntetése… ivás. Legyetek résen és figyeljétek egymást.
   8. Házassági túlélő készlet Állíts össze egy meglepetés dobozt, amibe elhelyezel mindenféle házas életre és annak problémáira utaló apróságot. Minden tárgyat láss el egy rövid hasznos üzenettel (pl.: gyertya „…hogy fényt vigyen a sötét unalmas hétköznapokba”, óvszer „…ha még nem akartok gyereket”, tűvel átszúrt óvszer „…ha már nagyon akartok gyereket”, stb.). A menyasszonynak bekötött szemmel tapintással kell felismernie, hogy vajon mi lehet a dobozban.
   9. Boldog házasság titka – minden résztvevő kap egy kártyát, amire ráírhatja a legjobb tanácsait a menyasszonynak, ezt a végén össze kell gyűjteni és egy masnival átkötve átadni a menyasszonynak.
   10. Legkedvesebb/legviccesebb emlékem a menyasszonnyal kártyák. Mindenki ugyanúgy kártyákra írhatja a sztorit. Kezdhetitek pl. így is: „Sosem felejtem el…”
   11. Vőlegény puzzle Csináltass egy kirakót a vőlegény gyerekkori fényképével, amit a menyasszonynak időre kell kiraknia.
   12. Lufi vőlegény Válasszatok egy szép nagy lufit (ez lehet különleges formájú is), arra rajzolja rá a menyasszony a vőlegénye arcát (borostásan), majd szakszerűen borotválja meg „őt” habbal, úgy hogy nem durranhat ki a lufi.
   13. Ország, város, fiú, lány, állat, növény, tárgy, fogalom játék a menyasszony nevének betűivel, természetesen időre, aki elsőként kész van, szól és akkor mindenki leteszi a tollát. Aki a legtöbb pontot elérte az nyer.
   14. Mi van a táskámban játék Írj össze előre egy listát olyan általános és kevésbé hétköznapi dolgokkal, amik egy táskában elférhetnek. Minden tárgyra előre meghatározott pontszám jár. Akinél van az említett tárgy, fel kell mutatnia. A lista végére érve, akinek a legtöbb pontja van, az nyer. Kaphat egy jelképes ajándékot is (pl. egy műanyag gyűrűt).
   15. Mi van a telefonodban? A játék menete hasonló, mint az előző, csak nem tárgyak kerülnek a listára, hanem témakörök, applikációk, tartalom, stb. (pl.: kiscica fotó / 1 pont /, sms a menyasszonytól / 5 pont /, fénykép egy tűsarkúról / 5 pont /, 10% alatti akku töltöttség / 10 pont / , stb. ). Akinek a legtöbb pontja van a végén az nyer.
   16. Ki ismeri a legjobban a menyasszonyt? Mindenki megkap egy előre nyomtatott kérdéssort a menyasszonnyal kapcsolatban. Mindegyik jó válasz 1 pontot ér. A végén az ara felolvassa a válaszait és mindenki ellenőrizheti, hogy hány pontot szerzett.
   17. Randi ötletek a hosszan tartó szerelemért Minden résztvevő kap egy kártyát, amire ráírhatja a legjobb randi ötleteit a menyasszonynak, ezeket a végén össze kell gyűjteni és egy masnival átkötve átadni a menyasszonynak.

     

   18. „1 perc és nyersz” típusú játékok – a TV-s vetélkedőből jól ismert ügyességi játékok bármelyike alkalmazható egy lánybúcsú hangulatának fokozására, vagy szórakoztató programként is. Hétköznapi kellékekkel és olcsón megoldható szinte minden kihívás.
   19. Székfoglaló – a hagyományos „zene/stop” székfoglalós játék könnyedén feldobja a hangulatot a házibuli elején. Akkor érdemes játszani, ha sokan vagytok.
   20. Fűszer felismerés – bekötött szemmel, illat alapján – egy jó háziasszonynak nem okozhat ez gondot.
   21. Emlékkönyv a menyasszonynak – minden résztvevő hozzon egy közös képet a menyasszonnyal, amit beleragaszthattok az emlékkönyvbe (egy rövid személyes üzenettel kiegészítve).
   22. +18-as Activity – alkossatok csapatokat és játszatok egymás ellen, ez a társas igazán jó hangulat beindító lehet (akár olyan csapatnak is akik kevésbé ismerik egymást)
   23. Bal kezes rajzolás Activity Írj előre egy listát cetlikre, amit összehajtva bedobsz egy kalapba. Egyesével húzzatok belőle és bal kézzel le kell rajzolni. 1 perc van minden szóra. Ha nem sikerül kitalálni, mindenki iszik.
   24. Hogyan magyaráznád el a vőlegényednek játék A kártyákra írt kimagyarázásokat kell a menyasszonynak megfogalmazni, úgy hogy közben használnia kell az előre meghatározott szavakat is (pl.: “Hogyan magyaráznád el a vőlegényednek, hogy a gyerek leesett a létráról, miközben Te a szomszéd fiúval beszélgettél?” Kötelező szavak: karácsony, jóképű, csillár). Írjatok minél több kínos szituációs feladatot és hozzá egyáltalán nem illő szavakat. Meglehetősen vicces történetek alakulnak majd ki belőle.
   25. Kihívás kártyák A nap elején mindenki írjon fel egy kihívás feladatot a menyasszonynak, amit az este folyamán teljesítenie kell. Ha megcsinálja, akkor a feladat írója egy ajándék meglepetéssel hálálja meg.
   26. „Én még soha…” kezdd így a mondatot. Mindenki mondjon egy állítást ezzel a kezdettel (merj szokatlan, akár TABU témákat is feszegetni pl.: „Én még soha nem csókolóztam másik nővel”, „Én még soha nem randiztam csúnya férfival”, stb.). Akire igaz az állítás, ő ezt a kört megúszta, azonban ha valaki mégis tett már ilyet korábban, akkor neki bizony inni kell… Érdekes dolgok derülhetnek így ki.
   27. „Első csók sztori” vagy bevállalósabbaknak „Hogyan vesztettem el a szüzességem sztori”. Menjetek sorba és mondja el mindenki a saját történetét. Megdöbbentő, de ez az a téma, ami a hétköznapokban nem sűrűn kerül elő még barátnők között sem, pedig olyan jókat lehet rajta nevetni…
   28. Egyen szalag / egyen póló / egyentetkó / egyen kitűző, stb. – ezzel jelölhetitek, hogy egy csapatba tartoztok és így mindenki tudni fogja, hogy „miért viselkedtek olyan furcsán?”
   29. 3 állítás magadról, 2 igaz 1 hamis – ha nem találja el, melyik hamis, innia kell
   30. Felelsz vagy mersz játék A menyasszonyt kell elsőként kérdezni, majd ő választja ki, hogy kitől kérdez, és így folytatódik a sor. Ha azt választja „Felelek”, akkor kérdezz tőle bármit, őszintén kell válaszolnia. Ha azt választja „Merek”, akkor egy feladat kell neki kitalálnod, amit ott helyben azonnal meg kell csinálnia. Vigyázz a kérdésekkel, mert rosszul is elsülhet.
   31. Gyűjtsetek minél több selfie-t idegenekkel
   32. Szívecske matricákkal ragasztgassátok tele a menyasszony ruháját, az este folyamán ezeket kell eladnia pénzért idegen férfiaknak. A feladat akkor lesz teljesítve, ha az összes szív elfogyott.
   33. Gyűjts aláírást a pólódra jóképű férfiaktól
   34. Jókívánság, tanács gyűjtés, hogy mivel tehetné a menyasszony boldoggá a leendő férjét. A menyasszony idegenektől gyűjtse ezeket egy füzetbe, vagy vegye fel videóra, esetleg hangfelvételre.
   35. Keringő a szökőkútnál A legközelebbi szökőkutat keringőzze körbe a menyasszony az első férfival, aki arra jár / vagy akit a csapat kijelöl. Ne feledjétek, minden teljesített feladat után jutalmat érdemel a menyasszony.
   36. Fogadalom A szövege legyen vicces, kicsit gúnyos, ugyanakkor őszinte és legyen valóság alapja. SABLON alapján is készíthetitek, mert rengeteg ilyet lehet találni az interneten, a lényeg, hogy a menyasszony személyére szabottan alakítsátok át. VAGY, ha még viccesebbet szeretnétek, akkor mindenki írjon egy sort így kezdve: „Fogadom, hogy…”, majd a menyasszonynak sorban mindegyiket fel kell olvasni és ezzel megtenni az esküjét a csapat előtt. Bevállalósabbak a szórakozóhelyen a mikrofonba is elmondhatják… ez igazán emlékezetes lesz.
   37. Oklevél / Bizonyítvány / Tanúsítvány Az este végén, amikor már minden feladat teljesítése meg volt, a fogadalmon is átesett a menyasszony, ünnepélyesen átadhatjátok neki a „Lánybúcsú Bizottság” hozzájárulását az esküvőhöz, amellyel igazoljátok, hogy átment az „ASSZONY teszten” és alkalmas a házasságra.

Érdekelhet:
Férjismereti teszt

LEGÉNYbúcsúra és LÁNYbúcsúra

Lánybúcsús emlékkönyveinket MÁR 3690Ft-tól,

a MESKA weboldalán, az alábbi linken tudod megvásárolni: https://www.meska.hu/Shop/index/24144

A PRÉMIUM Ajándék emlékkönyvet a menyasszonynak itt találod