web analytics

Érdekel egy fergeteges lánybúcsú program?

Meg szeretnéd lepni a legjobb barátnődet élete lánybúcsújával?
Ehhez olyan lánybúcsú programot keresel, amit még évek múlva is emlegetni fogtok?
Az unalmas és elcsépelt zeller, nyalóka, répaárulás szóba sem jöhet?

Akkor titeket is vár Európa legpajzánabb szabadulószobája Budapest szívében a Fallost, ami éppen annyira vicces, mint amennyire buja. Tökéletes arra, hogy együtt legyetek, és hogy új élményekkel gazdagodjatok, még a Nagy Nap előtt.

De milyen lánybúcsú program is vár titeket a Fallostban?

Csiklandia hercegnőjét elrabolta a csúnya, gonosz és persze buja vágyaktól fűtött Edward sárkány, aki jelen pillanatban mélyen alszik. Ez alatt az idő alatt el is lopták a 7 darab hancúrlécét, így ha felkel égtelen haragra fog gerjedni. A feladatotok 60 perc alatt megtalálni az elveszett himbilimbiket és kiszabadítani a hercegnőt. De vigyázzatok, a nem éppen hétköznapi díszlet, könnyedén elterelheti a figyelmeteket, de pironkodásra nincs idő! Hiszen minden buja dolgot meg kell érintenetek és fogdosnotok, hogy megtaláljátok a rejtvények nyitját. Az összes feladat merész lesz és szórakoztató. Szerintünk, tutira nem lenne érdemes kihagynotok ezt a rendkívüli szórakozási lehetőséget! Ízelítőül kattints a Fallost honlapjára!

Miért érdemes a Fallost- ot választani lánybúcsú alkalmából?

  • mert egy hétköznapinak egyáltalán nem mondható helyszínnel várunk
  • mert itt szabadjára engedhetitek a fantáziátokat
  • mert egy örök élménnyel távozhattok, erről a lánybúcsú programról

+1 ráadás! Ha, ki tudjátok szabadítani a hercegnőt idejében Edward sárkány fogságából, a jutalmatok nem csak a dicsőség, hanem egy üveg pezsgő is, melyet a játékmestertől vehettek át!

A játékosaink mondták:

„Életem legviccesebb dolga volt, amit most csináltam”

„ Nagyon vicces volt, és nagyon sokat nevettünk. Mindenképp ajánlani fogjuk barátainknak!”

„Sok szabaduló szobában voltunk már, de ez volt eddig a legegyedibb. Humoros, kellőképpen erotikus és nagyon jól éreztük magunkat!”

„Ha valami extra időtöltésre vágytok mindenféleképpen ezt válasszátok! Nem sablonos, összehoz és nagyon vicces”

Gyertek el a Fallost szabadulószobájába, de előtte feltétlenül foglaljátok le a helyeteket, hiszen a preferált időpontok mindig gyorsan elfogynak!  FOGLALÁS ITT